Mrt

Geleceğimiz olan çocuklar, sosyal bilinç aşılandığı zaman toplumlar adına daha faydalı bireyler olabilmektedirler. Bu sebeple de çocukların eğitim alanı olan okullar bunun için güzel bir uygulama alanıdır. Okulumuzun başlatmış olduğu Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası'nın toplantısı okulumuzda yapılmış olup,atık yağların geri dönüşüm organizasyonuna öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katkıda bulunmuştur.

Mrt

Bakanlığımız ile OPET Petrolcülük A.Ş arasında 08.11.2022 tarihinde imzalanan İş Birliği Protokolü kapsamında hayata geçirilen Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi İyi Uygulama Örnekleri Yarışması’nın hazırlık sürecine katılımı teşvik etmek amacıyla tanıtım filmi hazırlanmıştır.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Merve KISPET'in öncülüğünde Ramazan ayının gelişi münasebetiye öğrencilerimizin hazırlamış olduğu pano bu ayın faziletlerini daha iyi anlamamızı ve  daha hayırlı geçirebilmemiz için bize ışık oldu. Hocamıza ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür eder tüm islam aleminin Ramazan-ı Şerif ayını kutlarız.

Okulumuzda sabahçı ve öğlenci öğrenci grupları için deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması için her yıl ocak ayının 2.haftası "Enerji Tasarrufu Haftası" olarak kutlanır.

Okulumuzda Mesleki Gezi Etkinliği

Kas

HAYDAR ÇAVUŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencileri sinemaya Atatürk filmini izlemeye götürüldü.

May

MEB tarafından başlatılan Kardeş Okul Projesi kapsamında kardeş okulumuz olarak belirlenen Şanlıurfa/Ceylanpınar Pınarbaşı MTAL'ne gönderdiğimiz kitaplar yerine ulaşmıştır. Öğretmen arkadaşlarımınız ve sevgili kardeş okul öğrencilerimizin teşekkürlerini ifade etmek amacıyla gönderdikleri fotoğrafları sitemizde paylaşmak istedik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz...

Okul rehber öğretmeni Kardelen Hanımla kurduğumuz iletişim sonucu eksikliğini hissettikleri kitapları belirlemelerini istediğimizde bize dönüş yapılan eserlerden oluşturduğumuz 50 adet kitap, 11/05/2023 tarihinde ellerine ulaştı. Kütüphanelerine heyecanla yerleştirdikleri kitapların bizden gidiyor olması bizleri de en az onlar kadar heyecanlandırdı ve mutlu etti. Tüm öğretmencilerimize ve değerli meslektaşlarımıza sağlıklı güzel günlerde bol bol okuyacakları kitaplar aracılığı ile sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz.

May

Okulumuzun "KARİYER GÜNLERİ" etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Ulaştırma Alan Öğretmenleri Zafer BOZKURT ve Ali ACAR başkanlığında 11. sınıf Ulaştırma/Lojistik Alanı öğrencilerimiz Bandırma Gümrük Müdürlüğü'nü ve Çelebi Liman Sahası'nı ziyaret etmişlerdir.

Bandırma Gümrük Müdür Yardımcısı Vekili Cemil DELİKAYA, Gümrük Şefi Selda ERER BULUT, Gümrük Muayene Memuru İlhan ÇORUH ve Gümrük Muhafaza Memuru Ahmet ÜNBAŞ tarafından teknik ve sahasal pratik bilgiler verilen öğrencilerimiz, gördükleri derslerin fiili uygulayışlarına şahitlik ederek, derslerde gördükleri bilgileri sahada kıyas etme imkanına kavuştular.

Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Bandırma Gümrük Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz.

May

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BANDIRMA LİSELER ARASI ATLETİZM1600 METRE GENÇ ERKEKLERDE ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİRİNCİ  SAMET KESKİN VE İKİNCİ  DOĞAN ÖZDEMİR BİZİ GURURLANDIRDI.

ÖĞRENCİLERİMİZİ,ÖĞRETMENLERİNİ VE AİLELERİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

May

12/C sınıfı öğrencimiz Ömer faruk Yücel Dövüş sporlarıWushu sanda dalında  60kiloda Balıkesir birincisi olmuştur.Gencimiz ve öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.